From cocoa beans to chocolate bars

The processing stages

The processing stages

The transformation from cocoa beans into chocolate bars is a splendid metamorphosis dictated by rules, precise times and knowledge of the varieties of cocoa that nature gives us. The journey of the beans begins from distant countries. When the jute bags arrive in the laboratory it is always exciting to open them and let yourself be inebriated by the scent they emanate, imagining the products that will take shape shortly thereafter. Our processing method can be told in 5 stages:
Contact us

If you have any questions, doubts or requests, do not hesitate to contact us. We will get back to you very soon!

Map
Via Maria Vittoria, 11
10123, Torino

Monday
Close
Tuesday - Saturday
10.30-14.00 - 15.30-19.30
Sunday
15.30-19.30

Via Maria Vittoria, 11
10123, Torino

Monday
Close
Tuesday - Saturday
10.30-14.00 - 15.30-19.30
Sunday
15.30-19.30

Utilizziamo cookie anche di terze parti per migliorare navigazione e prestazioni. Continuare la navigazione senza accettare equivale alla non accettazione dei cookie. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi